Oferte imobiliare ale proprietarilor din municipiul si judetul Arad
arad-imobiliare.ro
anunturi gratuite
forum imobiliar
discutii, stirii, opinii
Start | Ajutor | Cautare oferte | Membri | Oferte recente | Adaug oferta | Cerere | Regulament | Contact | Publicitate


Imobiliare Arad - Regulament


Vor fi publicate doar ofertele pentru imobilele situate in orasul si in judetul Arad, dar si cele din judetele limitrofe. Va rugam sa nu trimiteti de doua sau de mai multe ori oferta pentru acelasi imobil. Daca ati gresit, puteti modifica sau sterge oferta (vezi Ajutor), dupa care s-o retrimiteti.

Nu vor fi publicate ofertele cu date sumare, incomplete sau evident nereale. Daca imobilul ofertat nu se incadreaza la categoria propusa, i se va schimba incadrarea. Daca corespunde Regulamentului, oferta va fi publicata in cel mai scurt timp dupa verificare si eventuala editare.

Nu suntem raspunzatori de continutul ofertelor publicate pe site-ul Imobiliare Arad sau de modificarile ulterioare publicarii, facute de catre user. Exista riscul ca altcineva sa propuna imobilul dvs. spre publicare ca oferta de vanzare sau inchiriere. In acest caz, daca nu sunteti interesat de inscrierea respectiva, va rugam sa solicitati stergerea - fiind vorba de un abuz. In cazuri intemeiate, va vom furniza la cerere datele de identificare (inclusiv adresa de e-mail si IP-ul) ale celui ce a propus oferta in mod abuziv.


Reguli de redactare: Regulile de redactare sunt regulile de scriere in limba romana, dupa normele gramaticii limbii romane. Scrieti corect gramatical, utilizati majuscule la inceput de propozitie/fraza sau pentru numele proprii. Utilizarea diacriticelor este optionala. Cei care nu le pot vizualiza corect, vor trebui sa-si instaleze suportul pentru caractere romanesti si sa-si configureze corespunzator browserul. Daca nu folositi diacritice nu folositi variante fonetice de tipul "sh", "tz" etc.

Tehnoredactarea are cateva reguli simple, pe care pretindem ca orice utilizator de computer este obligat sa le cunoasca si sa le respecte. Cu totii am observat ca un text se desfasoara intr-o fereastra de afisare, in functie de largimea ferestrei. Nu de putine ori vedem ca randurile incep cu virgula, punct, paranteza inchisa, ghilimele inchise sau alte semne de punctuatie. Ciudat, nu? Asta pentru ca un computer "vede" un "cuvant" ca pe un sir de caractere afisabile, cuprins intre doua spatii. Acesta este motivul pentru care semnele trebuie lipite de cuvintele carora le apartin.

Asadar - punctul, virgula, etc. se lipesc de cuvantul care le preceda, dupa care obligatoriu se pune un spatiu (si nu invers) sau alt separator netiparibil (tab, enter). Parantezele si ghilimelele se lipesc de primul si respectiv de ultimul cuvant aflat/aflate intre ele. In felul acesta, semnul apartine cuvantului, mutandu-se odata cu el pe un rand nou, daca este cazul.

Nu scrieti numai cu MAJUSCULE, nici macar subiectul. E ca si cand ati striga tot timpul. Ofertele scrise numai cu majuscule, respectiv numai cu minuscule, sau care nu respecta regulile de redactare, nu vor mai fi publicate.

Ne rezervam dreptul de a edita, modifica sau corecta datele anuntului - fara a-i schimba intelesul, de a nu inscrie o oferta, sau de a sterge oricand orice oferta.

Nu suntem raspunzatori de eventualele pagube sau neplaceri provocate de utilizarea site-ului Imobiliare Arad.

Politica de confidentialitate: Datele personale (numele ofertantului, adresa de e-mail, adresa exacta a imobilului) nu vor fi facute publice. Aceste date precum si solicitarile sau cererile vor putea fi transmise persoanelor direct interesate sau partenerilor asociati ai site-ului Imobiliare Arad in vederea initierii si eventual realizarii unor tranzactii imobiliare in beneficiul dumneavoastra. In cazul unui abuz, datele personale (inclusiv adresa de e-mail si IP-ul) vor putea fi transmise celor in drept.

Publicarea anunturilor-oferte pe acest site este gratuita pentru proprietari. Daca in urma acestei publicitati gratuite veti fi contactati de agenti care lucreaza contra comision, este la latitudinea dumneavoastra de a accepta sau nu colaborarea.

Daca constatati nerespectarea celor de mai sus, va rugam sa anuntati la abuzuri. Multumim.

Agentiile imobiliare sau agentii imobiliari vor contacta administratorul site-ului.

Reguli finale: Ca utilizatori, va aflati in spatiul nostru privat - ca oaspeti bine veniti - atata vreme cat regulile noastre nu va sunt ostile si le veti putea respecta cu usurinta. Odata ce ati postat un anunt, se considera ca ati acceptat termenii si conditiile acestui Regulament.

Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul, daca va fi necesar.

(ultima modificare a regulamentului la data de: 13.iul.2011)

 • Garsoniere
 • Apart. 1 cam.
 • Apart. 2 cam.
 • Apart. 3 cam.
 • Apart. 4 cam.
 • Apart. 5 cam.
 • Case
 • Vile
 • Terenuri
 • Spatii cazare
 • Sp. Comerciale
 • Sp. Industriale

 • OFERTE SPECIALE

  Site al agentiei imobiliare Euromon Arad   © 2004 - 2013 Imobiliare Arad, Romania Real Estate
  Agentia imobiliara Euromon Arad
   

  Ofertele agentiei imobiliare
  Euromon Arad

  VANZARI:
  apartamente
  case/vile
  terenuri constructii
  terenuri agricole
  birouri
  spatii comerciale
  spatii industriale
  hoteluri si pensiuni
  ferme

  INCHIRIERI:
  apartamente
  case/vile
  birouri
  spatii comerciale
  spatii industriale
  hoteluri si pensiuni
  ferme

  TRIMITE OFERTA
  agentiei Euromon

  DEPUNE CERERE
  agentiei Euromon

   

  Anunturi Euromon:

  Loc de casa 1000mp Parneava; detalii

  Teren agricol 40ha
  terenul se afla intr-o zona semicolinara pe malul Crisului Alb. Posibilitate de cumparare in jur de 400 ha - pretul de vanzare este de 3500 lei/ha la Titlu de Proprietate plus cheltuielile notariale si de succesiune. detalii

  Padure 50ha
  cu posibilitate de cumparare pana la 200ha
  - padure de foioase partial exploatata cu o vechime de 80 ani
  - pret de vanzare 8.000 lei/ha la Titlu de Proprietate plus cheltuieli notariale si succesiuni. detalii